jouw persoonsgegevens

Als je klant bent van Jolenta Weijers Journalistiek, deze website bezoekt, je inschrijft voor onze nieuwsbrief, met ons communiceert via sociale media of ons een e-mail stuurt, geef je informatie die jou als persoon kan identificeren. Jolenta Weijers Journalistiek verwerkt die persoonsgegevens volgens de bepalingen van de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg). We gebruiken je persoonsgegevens om je diensten te verlenen, vragen te beantwoorden en je af en toe een nieuwsbrief te sturen. We doen dat alleen met jouw toestemming.

om welke gegevens gaat het?

We verzamelen persoonsgegevens die nodig zijn om je op verzoek informatie te geven en om diensten te verlenen en deze administratief af te handelen. Het gaat om je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, btw-nummer en rekeningnummer.

hoe lang worden je gegevens bewaard?

Je persoonsgegevens worden bewaard zo lang dat nodig is om je de dienst te verlenen die je zelf activeerde of waarvoor je toestemming gaf. Daarna bewaren we ze maximaal 2 jaar, tenzij de wet anders voorschrijft.

zijn je gegevens veilig?

Onze computers en internetverbindingen zijn zo goed mogelijk beveiligd tegen hacken, installeren van malware en ander oneigenlijk gebruik. Op de computers en het netwerk kan alleen worden ingelogd met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Iedereen die namens Jolenta Weijers Journalistiek jouw persoonsgegevens kan inkijken of kennen, is gebonden aan geheimhouding van die informatie.

wie kan er nog meer bij je gegevens?

Digitale nieuwsbrieven versturen we met Mailchimp. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met de voorwaarden van Mailchimp.

Voor gebruiksanalyse van onze website gebruiken we Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem. Ze worden niet doorgegeven aan Google en niet gebruikt voor reclame.

Je persoonsgegevens worden verder alleen doorgegeven aan derden als de wet dat voorschrijft.

wat zijn je rechten?

Onder de Avg heb je het recht om je persoonsgegevens op te vragen en in te kijken, te (laten) wijzigen en te (laten) verwijderen. Dat doe je door op een link te klikken onderaan de nieuwsbrief of door een verzoek te mailen naar jolenta@jolentaweijers.nl. Je kunt ook het contactformulier gebruiken. Vermeld in elk geval je voor- en achternaam, je e-mailadres en wat er moet worden veranderd.

Als je zelf een wijziging of verwijdering doorvoert, werkt die meteen. Als je ons vraagt om het te doen, gebeurt het binnen 30 dagen.

De Avg geldt niet als persoonsgegevens worden verwerkt voor journalistieke doeleinden.

cookies

Onze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Functionele cookies laten de site beter werken, analytische cookies vertellen ons iets over hoe de site wordt gebruikt. We verzamelen daarbij geen persoonsgegevens.

Je kunt cookies uit- en inschakelen bij de browserinstellingen van je computer. Je kunt ze daar ook wissen.

Op onze website staan deelknoppen voor sociale media. Als je ze gebruikt, slaat je computer cookies op. Daarvoor gelden de privacyregels van de betreffende sociale media. Dat geldt ook als je met ons communiceert via sociale media.

wijzigingen

We springen zo zorgvuldig mogelijk om met je persoonsgegevens en houden ze beveiligd bij. Gaat er toch iets mis, dan brengen we je zo snel mogelijk op de hoogte en doen we er alles aan om de schade te beperken.

We passen dit privacybeleid zo nodig aan om je privacy zo goed mogelijk te beschermen en op een transparante manier met je persoonsgegevens om te gaan. De laatste aanpassing is van 24 december 2018.

meer informatie

Meer informatie over de Algemene verordening gegevensbescherming vind je bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar jolenta@jolentaweijers.nl.